Tuo ihanainen GT:mme on vieraillut systemaattisesti Muumitalossa aina sen luovutuksesta saakka - ja kyllä on ihanaa huomata, miten saumattomasti se on hyväksytty meidän laumaan. Tämä sopeuttaminen on tehty ihan joskus tulevaisuudessa ehkä häämöttävää pennutusta silmällä pitäen.

Lupella on hauskanen tyyli leikityttää ihan jokaista koiristamme - vaikkakin leikkitäti Nro 1 on ehdottomasti Solo. Tässä muutama kuva tuon kaksikon piiloleikistä keittiössä:

Melkein kuulimme Solon tuossa huutelevan, että missä se mahtaa pieni pentu olla? Jos vaikka istuisin tälle tyynylle, niin löytyisikohän se jostain? Silloin tuli Lupelle kiire ja piti peruuttaa piilosta ulos. Ja kahva edellä puutarhaan:)
Ihana pari, joka edesottamuksillaan lyö Ylen ja MTV3:n tarjonnan kepeästi.

Tässä se kietoo Kinoa pikkuvarpaan ympärille:

Sattuipa tässä eräänä päivänä sellainenkin tapaus, että Lupe oli selvästi leikistä väsynyt ja yritti torkkua keittiön nurkkapedissä.
No, jostain syystä me kaikki orjat olimme myös siirtyneet keittiöön juttelemaan - ja mitä ilmeisimmin puhelimme Lupen mielestä liian kovaäänisesti. Se nimittäin Pikku Myy-tyyliin marssi nenä pystyssä (melkein kuulimme niiden pienten kantapäidenkin
rummuttavan lattiaan) makuuhuoneeseemme ja pujahti sinne nurkan taakse toiseen petiin, jonka olemassaolo oli sille mitä ilmeisimmin hyvin muistissa. Ihana pieni pippuri! Siellä se sitten nukkui parisen tuntia kaikessa rauhassa.