8.30 oltiin sitten jo tanassa Hilskan pihalla ja valmiina jäljestyksen saloihin. Nemo aloitti M-kirjaimen muotoisella jäljellä, joka oli tehty eilen illansuussa. Aika ahtaaseen maastoon oli tuo jälki tehty, etten sanoisi. Lähtö kuitenkin kaivettiin perusteellisesti ja kehoituksesta lähdettiin hienosti jäljelle. Ensimmäinen piikki suoritettiin upeasti ja makuusta kaivettiin maltilla juustonpalat:) Toinen alastulo tuotti hieman vaikeuksia, sillä toisen sakaran kylki kulki niin lähellä, vain muutaman metrin päässä, ja tuuli pyöritti hieman jälkiä sekaisin. Toisessa kärjessä tuli pieni hukka ja avustettuna ajettiin jälki hienosti loppuun. Kaatona jälleen lampaansorkka ja aamuruoka. Kun  kerran kaveri on noinkin palkittavissa ruoalla, saadaan motivaatiota nostettua varmasti hurjasti. Upea neljäs jälki tuolla miehellä. Nemo kehittyy ihan silmissä ja keskittymiskyky lisääntyy.

Legolle tehtiin makausilmausharjoitus pellon laitaan. Ja voi rähmä - kaikki makaukset oli taas putsattu herkuista. Näinhän kävi Legolle viime jäljelläkin ja siksi makauksia ei merkattu riittävästi. Joku selvästi vainoaa sen herkkuja. Mamman taskusta onneksi löytyi aina herkut, kun makauksia tutkittiin ja rauhallisesti ja tarkasti neiti ajoi jäljen loppuun asti. Ruokapalkka ei niinkään kiinnostanut, vaan sorkkaa kuljetettiin ylpeänä autolle asti.

Tänään ei näkynyt käärmeitä, sillä aamulla oli vielä aika koleaa. Viime keskiviikkona Nemon jäljellä oli kaksi rantakäärmettä ja tien vieressä yksi kyy. Kyypakkaukset siis oikeasti taskuun, kun mejäillään ja liikutaan koirien kanssa metsissä! Illalla on ohjelmassa vielä Legon kanssa tokoilua, joten päikkärit ois varmaan nyt paikallaan.

 Kinodemus on junnujen jälkihommista tätä mieltä: EVVK.

1241525975_img-d41d8cd98f00b204e9800998e