Time flies. Legon ja Nickin ekasta treffistä on kulunut jo yli viikko. Viikon ajan tuo asia on sitten pyörinytkin aktiivisesti mielessä ja on tullut plarattua kalenteria mahdollisten ultra-, synnytys- ja luovutusaikojen merkeissä. Viikolle 11 pitäisi varata se 'skannaus'. Sen jälkeen joko sitten nikkaroimaan pentulaatikkoa tai ei.

Lego on ollut reissusta väsynyt. Se on suurimman osan ajasta nukkunut tai läksyttänyt yli-innokasta Nemoa. Huomenna se pääsee Saaran pöydälle kaunistautumaan Solon kanssa. Ovat sitten ihan tuon tapahtuman kunniaksi povanneet äärimmäisen huonoa ajokeliä huomiseksi koko maahan:) Loppuviikko odotellaan lämpötilan nousua ja mahdollisuutta päästä pitkille metsälenkeille. Valitettavasti Popyella ei ole hiihtolomaa, joten saamme mennä ihan tyttöjen kesken. Tyttöjen kesken pääsee allekirjoittanut myös sunnuntaina 'baanalle', kun 5-vuotias kummityttömme Nelli on luvannut viedä kummitädin asioille kaupunkiin:) Helmiä ja mekkoja on kuulemma tuolla Kuusamon seudulla soviteltu jo muutama viikko, joten siitä ei hyvää seuranne...

Ollaan täällä kädet kyynärpäitä myöten ristissä muutaman muunkin odotuksen suhteen ja aika näyttää, lankeaako niistä seuraamuksia meidän lauman osalle:) Toivottavasti. Niin kuin tuolta sivun oikeasta reunasta huomaatte, Waldo siirtyi vahvuudestamme kokonaan Hannalle. Toivottavasti tuo komea juniori omistajavaihdoksesta huolimatta tulevaisuudessakin vilahtelee elämässämme ja blogissamme. Terveisiä vaan Vähäheikkilään:)