Jepulis, kyllä vaan siitä KEVÄTauringosta saimme tänään nauttia ainakin Lounais-Suomessa oikein koko päivän. Kiire oli siis kova opepöydän takaa kotiin ja tyttöjen kanssa metsään. Ideana se tuntui aivan loistavalta, mutta toteutus hieman ontui. Kyseisessä metsässä ei nimittäin kukaan ollut tarponut sitten lumien tulon ja sain väenväkisin itseni ähkittyä ja puhkittua korkean kallion päälle ja sieltä takaisin autolle. Tytöt kävivät välillä ihmettelemässä mamman kiroilua ja punaisenhelakkaa naamaa, mutta kirmasivat täydellisessä hankikannossa pian omille teilleen. Ei siis auttanut muu, kuin ajaa takaisin omalle pihalle. Siellä sitten nautittiinkin auringosta koko jengin voimin.

Ekaksi kuva Nemosta, joka käytti häntäänsä kuin liito-orava. Tässä se kannattelee istumisasennossa pyllyä mukavasti.

Solo olisi kovin tahtonut leikkiä vuorenvalloitusta, mutta huomasi pian, että rakasta isoveikkaa kiinnostivat aivan muut jutut...

...nimittäin KAIVAMINEN. Emme tiedä mitä se kaivoi, mutta päätimme oitis ilmoittaa sen kesätöihin Gazpromille kaasuputkea kaivamaan. Näin se alkoi.

Näin se jatkui...

... ja näin....

... ja tähän se päättyi. Maa tuli vastaan, eikä syvemmälle päässyt:(

Nemo taisi muutenkin olla päivän linssilude, sillä tässä muutama otos Lentävästä Lokalahtelaisesta:)

Hauskaa näytti olevan.

Ihanan komea pieni mies auringossa:)

 Kino oli vahvasti sitä mieltä, että ÄIJÄT ei kaiva, eikä riehu. Ne vaan chillaa tyylikkäästi...

Legokin innostui kaivamaan ja mitäs sieltä löytyikään? AIVAN järjettömän ihania popstickkeleita, joita yritettiin sitten salakuljettaa aina sohvalle asti.

Että tällainen aurinkoinen iltapäivä Muumitalossa:) Toivottavasti tekin nautitte! Loppuun vielä kuva tytöistä, jotka huolestuneina seurasivat pihalla taapertavaa mammaa...