Jos kerran herätyskello soi jo puoli kuusi isännän työmatkan takia, pitää talon naisten keksiä siis jo 'syränyöllä' jotain järkevää tekemistä. Pari ensimmäistä tuntia meni ommellessa trimmauskamoille topattua 'käärinliinaa' ja sitten päätettiin lähteä tokoilemaan Haunisiin. Liikkeestä seisominen, maahanmeno, luoksetulo ja täyskäännös olivat ohjelmassa.
Treenin jälkeen kirmattiin Haunisten tekoallas ympäri ja aika tohinalla mentiinkin. Aina kun pysähdyimme sekunniksikin, oli nimittäin 100 hyttystä kimpussa - sen verran aikaisessa oltiin.

Kotiuduttuamme pihaan kurvasi 'yksisilmäinen' kartano:) Voi sitä leikin ja vauhdin määrää, kun valio-Nipa veteli ympäri tonttia Legon kanssa. Sama meno toistui Jaden ja Kinon kanssa. Aika ihanat kaverit on löydetty! Siis ihan oikeaa juoksua ja leikkiä, eikä mitään örinöitä ja machoilua. Ja mikä parasta - mammat sai valtavat valiomansikkaviinerit kahvin kanssa:)

Mari on tulossa Muumitalon haltijaksi (Vaiko haltiaksi? Hmm... hyväksi vai pahaksi?) ensi viikonlopuksi, piti käydä kaikki tärkeät talon niksit läpi - ja tietysti syventää varamamman ja Kinon ystävyyttä. Tuo pari kun on näytillä lauantaina Salossakin! Saadaankohan näin uusi vakihandleri Kinolle? Ehkä sitä kysytään Marilta vasta sunnuntaina, kun itse kotiudumme Eestin Voittaja-näyttelystä.

 Nyt täällä ollaan jo leuka tiiviisti tyynyllä joka pedissä - ja mamma voinee poistua työkavereiden kanssa kolmivuotisen kv-hankkeen päätöspalaveriin ravintola Linnankatu 3:en:)

zumwohl.gif