Eilinen treenipäivä alkoi Solon pentukurssin kaupunkiosuudella keskustan Teatterisillalta. Koiran hoitotoimenpiteet, näyttelykäyttäytyminen ja liikkuminen keskustassa olivat päivän teema. Ensin siis sahattiin Aurajoen rantaa ohikulkijoiden suureksi riemuksi ja sitten lähdettiin Hansa-kortteliin pelkokerrointestiin. Hienosti Solo kulki kaikenlaiset portaat ja ohitti ihmiset ongelmitta - eikä edes kakkinut Kappa Shopin eteen, niin kuin Pikku-G aikanaan kahdesti teki:)

Kun pentukurssi oli ohi ja kylmästä kankeana kävelimme Solon kanssa autolle, olikin jo kiire Hitti-Arenalle Legon treeneihin. Tultiin paikalle hitusen etuajassa ja ehdin nähdä myös pappan ja Nemon treeniä hetkisen. Ihme ja kumma, mutta se pieni ottopoikamme oli hiiren hiljaa ja teki liikkeitä häntä huitoen:) Wow, pappa ja Nemo!!

Legon treeniohjelmassa oli tunnari eli tunnistusnouto ja ruutu. Huh huh. Lego kyllä nouti laudalta namin, mutta jätti kapulan paikalleen. Namit siis pois käytöstä ja vain yksi kapula käyttöön omissa treeneissä. Ruutuun se lähti iloisesti ja oli hetkessä kiinni ruudun taakse jätetyssä lelussa. Allekirjoittaneelle tuli kiire juosta perään, jotta saimme leikin 'osumaan' ruutuun. Kiva oli tehdä vähän ylempienkin luokkien liikkeitä jo ja koirilla oli selvästi hauskaa päästessään vähän vauhdikkaampiin juttuihin:)

Illalla kotona olikin sitten sellainen FEED ME-olo. Ihan väsy, viluinen ja sudennälkä. Tuo kaikki oma väsymys kuitenkin nollaantui, kun ympärillä pyöri onnelliset koirat, jotka simahtivat sohvalle välittömästi ruuan jälkeen.

Nyt onkin sitten jo mielessä viikon loppupää ja lauantain Mansen Murre-juoksukilpailu. Juoksemme kolmen koiran joukkuein (Lego, Olivia, Rasmus) Kaupin vinttikoiraradalla miniluokassa. Kinoa pyydettiin mökkivieraaksi Askaisiin ja Waldemar Wiiksi taapertaa hoitoon torstaina:) Kiva kiva:)