Taitaa tämä yläkuvan lällättelijä laittaa meitä halvalla - vai laittaako kenties ihan ilmaiseksi? Joka päivä kun sinne pyrstön tienoille kurkitaan, taitaa se ovelana kettuna jemmailla juoksujaan hamaan tulevaisuuteen saakka. Lienee varmaan kuullut astutussuunnitelmat ja on siksi irtisanonut yhteistyösopimuksen sillä saralla... Jos nyt jotain ennakkomerkkejä haluaa tuolle juoksulle hakea, taitanee Lego merkkailla lenkeillä nykyään entistä tiuhempaan. No, ei tässä auta kuin odottaa:)

Tänään lauhtui pitkästä aikaa sen verran, että kiersimme tyttöjen kanssa Raisionlahden Ferrari-takit päällä. Jormulat jäi kotiin odottelemaan iltalenkkiä. Aurinko paistoi lähes koko matkan ja mieli oli kaikilla kepeä - tytöillä siksi, että mamman tasku pullotti Froliceista ja mammalla ihan muusta syystä:) Lisää aiheesta kenties myöhemmin.

Ajatuksemme ovat olleet myös aika tiiviisti tuolla Mankalassa Unon luona, sillä siellä taitaa olla Unon muutto uuteen kotiin jo ovella. Uno muuttaa Poriin vanhemman parsonpojan seuraksi:) Terveisiä Poriin ja lohtuhalit Kirsille ja Nessille!

...Goodbye's the last time I will hold you near
But the love you gave me will always live

You are to me the greatest love of all
You take my weakness and you make me strong
And I will always love you 'til forever comes...