Näinhän se on. Ja terveet sellaiset ainakin Legolla, joka eilen Evan tutkimuksessa laittoi kaikkensa peliin, ettei kukaan olisi päässyt kurkkimaan niihin kauniisiin silmiin. Että se osaakin! No, tarkastettu kuitenkin on ja terveeksi todettu. Sulhonmetsästys siis jatkuu - ja seula sen kuin tiivistyy. Seuraavien viikkojen aikana pitäisi jonkinlainen päätös saada asiasta aikaiseksi, jotta saisimme mielenrauhan.

Ennen lääkärikäyntiä pakkasin tytöt auton perään ja lähdimme kolmisin metsälenkille. Solo juoksee jo täysin tasavertaisesti Legon kanssa - ja kyllä niillä oli hauskaa. KAIKKI hajut tutkittiin ja Solo tyylilleen uskollisena pulppasi jokaiseen suosilmäkkeeseen. Se saikin useaan otteeseen tunnin aikana itselleen tyylikkäät kainaloihin asti ulottuvat kurasaappaat. Sitten kun vielä kakkosesta jäi vauhtiraidat takapuoleen, niin tyyli oli täydellinen. Hitusenko hävetti. Suihkun kautta siis syömään. Tulipa jälleen kerran todistettua se, että nimi Solo on sille hyvin sopiva - mitä reittivalintoihin metsässä tulee.

Tänään töiden jälkeen ipana-pipanat ja Lego autoon ja kohti Espoota ja Saaran trimmausstudiota:) Huomenna sitten maille uusien kampauksien katu-uskottavuutta testaamaan, jesh! Varaa fammu lihapullia iso läjä hellalle:)