STT:n uutisia: Kovapanoslaskennat Mäntsälässä on saatu loppuun.
Tulokset ovat rohkaisevia - eli kaikki on onneksi kunnossa. Karpaasi on sittenkin Karpaasi.

Sää: Vettä ei tule vieläkään ja tatami takapihalla senkuin kuivuu. Nurmikonlannoitteet odottavat liuoitinta, joten sadetta odotellessa...

Ja viimeisenä varoitukset merenkävijöille tai muille ohikulkijoille: Kaanaan Karpaasi suorittaa tästä päivästä eteenpäin sertifioituja kovapanosammuntoja tarvittaessa/pyynnöstä sektorilla Pilkkipojanpolku/Uikkupolku.

Ammunnat suoritetaan ns. 'H.E.A.T.seeking'-tyyppisellä hajapanos-vyönalta-onlyforyoubeebe-multilaukeavalla-revolverilla. Kyseessä on aseesta ns. machoversio, eli tavallisesta keskiarvoltaan 240Megayksikön spreadin ammuksia käyttävästä aseesta on Karpaasille tuunattu reilusti yli 300Megayksikön spreadin ammuksia käyttävä versio.

Ammuntojen varoalue tosin ulottuu vain muutamaan kymmeneen senttiin, joten mahdollisten (toki epätodennäköisten), sektorista karanneiden ohilaukausten sattuessa sivullisille asiasta ei aiheudu vaaraa.

-Kateellinen Popye-

Toimituksen huomautus: Ehkäpä tuosta yllämainitusta kirjoituksesta kävi nyt selville SE olennaisin. Herkkiä nuo äijät näille kovapanosjutuille:) Ja huomautus part II: Pahoittelemme alkuperäisen, nopeasti kyhätyn raakavedoksen livahtamista jakeluun. Ohessa täsmennetty, lopullinen uutiskatsaus Kaanaan rannoilta.