Aloitetaas torstaista. Kuultuamme Kirsiltä, että Nessi oli jäänyt tyhjäksi, iski epätoivo ja paniikki. Mitä ihmettä? Uhkaileeko Kaanaan Karpaasi paukkupanoksilla? Äkkiä muutamalle luottoystävälle viesti ja juoksuisen nartun jäljitykseen. Sutenööri-Mari sellaisen naapuristaan löysikin (Kiitos Mari!) ja perjantaina nuo meille entuudestaan täysin tuntemattomat Alf ja vesikoiransa Olga lähtivät kanssamme kiihdyttimiksi 's-testiin' Turun Eläinsairaalaan. Testi sinänsä sujui lähes häpeällisen vaivattomasti. Mikroskooppitutkimuksissa tuo 'S' todettiin hyvin runsaslukuiseksi, nopeasti liikkuvaksi ja normaaliksi koostumukseltaan. Kyseessä oli siis silmämääräinen tutkimus ja tarpeen vaatiessa paneudumme asiaan vielä tarkemmin. CSI siis tutkii tyhjäksi jäämisen syytä edelleen ja toivottavasti ratkaisu löytyy mahdollisimman pian.

Tänään sitten suuntasimme luolakoirien taipumuskokeeseen Vihtiin. Paljon jännittämämme ahdinkoon meno sekä tyhjän luolan tarkastus sujuivat erinomaisesti ja Kino tuli vielä kutsusta ulos:) Varsinainen riistakoe ei sitten ihan sujunutkaan toiveidemme mukaan. Ahdinkoon taas mentiin kovalla vauhdilla ja heti pellille reippaasti ilmaisemaan riista. Kettu lähti vasempaan päätepesään ja K perässä osin ahdingon alle. Kettu puolustautui ja Kino väisti kaksoispesälle. Se kuitenkin palasi riistalle, mutta haukkui sitä lopulta kahden ahdingon takaa. Koe keskeytettiin ja suunnitelmissa nyt piiiiiitkä tauko sekä treeniin, että kokeisiin. Kinolla on selvästi vielä aivan liian hvyin mielessä treeneissä sattunut tapaturma ja se tervejärkisesti varoo taas aika lailla kontaktiin hakeutumista.

Onneksi Mejä-kausi on alkamassa ja saamme mietteet taas aivan uusiin kujeisiin:) On se niin pirun hyvä jätkä - vaikka onkin tällä hetkellä aika kuhmu taas päässä :)