Alkuun ne viralliset viikonlopun pentukuvat:) Tosin malleina vain kolme kuudesta, sillä loppu sakki oli liian uneliasta näyttääkseen noita ihania tähtisilmiään.

Kaikilla on siis silmät auki ja boksissa mennä möngerretään jo aika vauhtia. Lienee kohta syytä laajentaa elinaluetta hieman - ja ehkä jo jopa siirtyä pois makuuhuoneesta.
Tohtiikohan sitä? Keittiö kun on niin kaukana.

Tässä ensin Ice-T - mamman silmäterä. Ihanainen pikisilmä.

Sitten S-Type - Ekavekara. Kaveri, joka raivaa itselleen elintilaa - ja näkeehän sen jo kuonon muodosta, että ÄIJÄ se on.

Päivän viimeinen valokuvamalli oli High-Five - kokovalkoinen cool komistus ja yleensä sangen tyytyväinen omien polkujensa kulkija.

Ja sitten lopuksi viuhahdus takapihalta, jonne tänään eksyi jopa PALLO - ja sen houkuttelemana myös Lego-mamma.

Ensimmäiseksi Neppari, jolle onkin jännät ajat tiedossa:) Katsokaas täältä:)

Solo nautti silmin nähden vauhdin aikaansaamasta ilmavirrasta:)

Kino toimi yleisönä...

... ja Lego piti palloa yli sallitun ajan. Pallo siis takaisin ulkovarastoon odottamaan seuraavaa pelikertaa.Loppuviikosta ja viikonlopun aikana olemme päässeet yhtä perhettä lukuunottamatta tutustumaan kaikkiin tuleviin pennunomistajiin - ja EHKÄPÄ sitten kesäkuussa on hippusen pikkusen helpompaa luopua noista sydänkävyistä, kun on tiedossa aivan ihanat uudet kodit lapsille. Olemme hyvin onnekkaita.
Tosin, sydämestä vääntää jo nyt valtavasti, kun ajattelemmekin sitä luovutusajankohtaa. Onneksi tätä rakkauden täyttämää yhteiseloa on vielä monta viikkoa edessä!