Lauantaina saavutettiin täällä SC-pentujen ensikodissa ns. puolimatkan taival, sillä 4 viikkoa täyttyi tuolloin jo yllättäen!
Discopallojen elintila sen kun suurenee keittiössä ja lelut ja virikkeet lisääntyy. Valveillaoloajat nekin osaltaan pitenevät - minuutti kerrallaan päivä päivältä.
Edelleen kuitenkin suurin osa nukutaan ja nähdään hauskoja taistelu-unia.

Koko viikonloppu on ollut yhtä tunteiden ja tapahtumien myllerrystä; tuontiurosprojekti peruttiin pitkällisen harkinnan jälkeen edestakaisin seilaavan kiveksen ja työläiden korvien takia ja eilen Legolle puhkesi illalla aggressiivinen nisätulehdus. Antibiootit onneksi jo auttavat ja nisä on jo huomattavasti pehmeämpi ja pienempi. Mutta kylläpä pelästytti! En tiedä ketä taas käy kiittäminen tuosta eläinlääkäripäivystyksestä! Aikaa siellä tosin kului yhtä lääkettä hakiessa, sillä kymmenisen kyynpuremapotilasta kiilasi luonnollisesti kiireydellään ohi ja suurin osa suoraan tiputukseen. Hyvä muistutus itselle kerrata koiralle annettava käärmeenpureman jälkeinen ensiapu!

Tässä kuitenkin kuvia viikonlopulta ja tältä aamupäivältä:

Ihan itse kaatui ja laittoi jalan mun suuhun? Ice-T ja B-Unique painimassa.

Tässä S-Type testaa Lupen pään sopivuutta suuhunsa. Jämpti oli.

Ja tässä siskon kosto. Don't get mad - get even.

Trouble-O-Seven ja High-Five päikkäreillä.

High-Five ja Ice-T

Tarkoitus oli kyllä syöttää kädestä, mutta hätäisin ehti ensin.

Tässä Team Nipaelin huoltojoukkojen seuraava rättivastaava:) Treenattu ollaan.

Ja tässä samainen neitokainen ruokaa hamuamassa. Kaulalla näyttäisi jo olevan jauhelihaa:)

Meillä myös jo juodaan:)

S-Type

B-Unique

Trouble-O-Seven lempipaikallaan

Niih!

Raffi:)

B-Unique

Kyllä tämä vaan on sellainen remmi, että olkoon mieliala vaikka kuinka maassa, niin 5 minuuttia pentuaitauksessa lataa taas akut kummasti. Sydän tuntuu välillä pakahtuvan näiden kanssa!

Tänään kävi myös vanhemmat koirat helssaamassa pieniä ensimmäistä kertaa aidan takaa. Lego seurasi vierestä luottavaisin mielin, miten leikkitäti ja -sedät kummastelivat töppöjalkoja.