Juuri kun oltiin pääsemässä oikein kunnolla vauhtiin kaikissa treeneissä koirien kanssa, iski allekirjoittaneeseen kamala flunssa. Sairaslomalla siis ollaan, juodaan yskänlääkettä, suihkutellaan nenätippoja, niistetään ja tietysti voivotellaan. Tytöt on kyllä olleet mitä parasta sohvaseuraa, ja kovalevyltä ollaan kolmisin katsottu kaikki rästiin jääneet sisustusohjelmat ja unelmien poikamiehet. Silti harmittaa, sillä tänäänkin ulkona on tosi kaunis keli ja tekis mieli mennä pihalle hääräämään. Häärättävääkin riittäis, sillä nurtsi on leikkaamatta (meillä ei siis ole tekonurmea) ja muutamat perennat siirtämättä. Luumupuun sain sentään tyhjennettyä taskuihini ennen kuin kaikki luumut putoilivat maahan koirien syötäväksi. Kressu-nimistä itsepölyttyvää luumupuuta voimme muuten suositella lämpimästi! Tosi hyviä tummia luumuja ja jo runsaasti toisena vuonna!

Selkä on aika kovilla tässä makoilussa ja tämä Restless Legs Syndrooma myös. Onneksi turkulaiset parsonistit käyvät niin kuumaa keskustelua pikkujoulupaikoista ja -ajoista sähköpostitse, että aina välillä pitää nousta katsomaan, missä mennään. Aika hienoja juttuja muuten suunniteltiin maanantain parsonkokouksessa Foijassa. Toivottavasti kaikki jutut toteutuvat ja saamme niistä infoa foorumille.

Koin elämäni kauhunhetket tässä yhtenä iltana ollessani koira-aiheisella luennolla erään palvelutalon ruokasalissa. Ei aiheessa, eikä luennoitsijassa mitään vikaa ollut, mutta... vieressäni istunut neitokainen oli aika tapaus. Aikani pyörin nimittäin ennen luennon alkua paikallani ihmetellen, mistä kuvottava oksennuksenhaju tulee. Nousin ylös ja tsekkasin jopa tuolin, jolla istuin. Kääntelin päätäni ja katselin kaikki nurkat, josko niissä näkyisi hajun lähde. Ei. Aikani kiemurreltuani tajusin mistä haju tulee. Neitokainen vieressäni oli astunut koirankakkaan ja sitä pursuili neidin Crocsin pohjasta aika tavalla. Huomaamatta neiti sitten hankaili sitä tossuaan siihen ruokalatuoliin ja kakkaa tarttui joka paikkaan:) No, allekirjoittaneella alkaa aika nopeasti 'hissi toimimaan' tollasessa käryssä, ja niinpä pakkasin kamani ja lähdin. Prujut sentään otin mukaani, jotta saan opiskeltua käsitellyt asiat itsekseni jälkikäteen.

Tässä a-luokan sairaslomaseuraa:

-E the sairaslomalainen-