Tarvitseeko tota otsikkoa edes enempää selitellä? Ehkä vähän?

Legolle Helsingin näyttelyssä ERI, AVK1 ja PN3-sijoitus herra Cochettilta. Sama kaava siis kuin ennenkin. Näinpä siellä Legon lisäksi jotain muutakin aivan ihanaa: juniorinarttu Sweetjumpers Danish Delightin. Uskokaa pois, tuosta pienestä tytöstä kuulemme vielä! Taivaallisen kaunis tapaus:)

Kun Lego näytteli, oli Kino pappan kanssa luonnetestissä Vätissä Sirkka Lempisen ja Bengt Söderholmin arvioitavana. Testi meni aivan odotusten mukaisesti, eikä paljoakaan kertonut meille mitään uutta herrasta. Ehkä hyvä niin. Emme siis ole arvioineet kaveria väärin, emmekä toivottavasti myöskään kohdelleet väärin.

Pluspisteitä testissä toi kohtuullinen taisteluhalu, luoksepäästävyys, temperamentti ja hermorakenne, kun taas toimintakyky ja puolustushalu veivät miinukselle. Puolustushalusta tuomarit vitsailivat sen verran, että ainahan siihen voi joku kompastua:) Sirkka oli vielä  sanonut Markolle, että on siinä sulla yksi luupää. Kaiken vitsailunsa lomassa tuomarit luokittelivat Pikku-K:n kohtuullisen kovaksi koiraksi. Loppupisteet 126. Näillä mennään.

 

1248526310_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaanaan sertifioitu Bonehead:)