Jos hölmöläiset kantoivat säkissä valoa tupaan, olemme me kantaneet lunta kasasta toiseen koko viikonlopun:) Takapihalle kun on pitänyt saada kulkuväylät koirille ja katolta pudotettiin kuutiokaupalla uutta raskasta valkoista entisen tilalle. Tiivistyi aika mukavasti matkallaan alas:) Koetuksella on siis ollut myös tuo leikattu olkapää, vaikka olenkin tehnyt niitä kevyempiä lohkomishommia Markon ohjastaessa kolaa.

Tuo uusi suojalumi on myös herättänyt laumassamme hassun natustelu- ja kaivamishimon. Solo piilotti lumikasoihin salaa muutaman luun ennen lumentuloa ja nyt niitä on sitten etsitty koko poppoon voimin monta päivää. Nemo on kyllä luonnonlahjakkuus kaivajana - onhan sillä ilmiömäisen isot lapiot muuhun jengiin verrattuna. Solo siis näyttää kuonolla paikan ja Nemo toteuttaa:) Ja lumi siirtyy.

Huomenna alkaa taas arkinen aherrus - ja takana on kevään jotakuinkin viimeinen loma. Seuraava happihyppely on sitten pääsiäisen nurkilla pidennetyn viikonlopun muodossa ja sitten odottelemmekin jo aina ah niin ihanaa Suvivirttä.

Hassua, kun ei ole näyttelyitä tuolla kalenterissa viikonloppuja täyttämässä. Ainoastaan Nemo pyörähtänee keväällä jossain näytelmissä ja luolilla. Muuten pyrimme suojaamaan kodin - ja itsemme - kaikilta stressitekijöiltä ja taudinaiheuttajilta.

Hauskanhauskaa loskaviikkoa kaikille! Tule kevät tule!