Kyllä on nyt elämä yhtä myllytystä. Ihania ihmisiä ympärillä ja puuhaa piisaa. Markon lomaillessa ollaan saatu useita roikkumaan jääneitä projekteja talossa ja pihalla valmiiksi. Kauan odotettu serkkupojan vierailu toteutui myös vihdoin tänään ja tutustuimme myös Hannele-vaimokkeeseen ja isänsä kuvaan - pikku-Jimiin:) Jimi sukelsi heti sydämiin, kun löytyi yhteinen kiinnostuksen kohde: Late Lammas!

Kino sai eilen kovan kolauksen miehisyyteensä, kun Kaisa the Urpon äiti piipahti verryttelemässä koiranhierontataitojaan. Etukäteen hieman hirvitti ajatuskin siitä, miten saada Kaanaan Kuningas rauhoittumaan kyljelleen ja vielä ihmisen kosketeltavaksi, mutta taipuihan se rautakankikin Kaisan tahdon ja maltin edessä. Ehkä jo seuraavalla kerralla voimme testata hierontaa, kun nyt vaan totuttelimme ajatukseen kyljellään olosta ja sivelystä. Positiivinen kokemus, anyway - ja kaikilla vielä hampaat ja sormet tallella:)

Huominen leppäillään ja torstaina ajetaan Nemo Lokalahdelle Johannan lauman jatkeeksi muutamaksi päiväksi. Muumitaloon, ja erityisesti Kinon seuraksi, tulee nimittäin 'yövieraita' pääkaupunkiseudulta - deitti Elli useamman päivän rietastelulomalle jälleen. Jos vaikka nyt tärppäisi näiden kahden lempi!

Ai niin - ei me kuulemma huomenna mitään leppäillä. Pitää viimeistellä pihakivetys, jotta saamme vuokratun kivileikkurin palautettua. No - kunhan yritin vähän leppäillä - edes ajatuksen tasolla.