Kun katsoo ajassa taaksepäin elettyyn vuoteen 2008, kaikenlaisia highlightteja muistuu mieleen. Koirien osalta mieltä lämmittävät näin jälkikäteen Legon sertit ja isältä peritty showkoiramaisuus, Kinon mejäinto ja -taito sekä tietysti perheemme 'mustan hevosen' saapuminen.

2194554.jpg

Nemo oli allekirjoittaneen pitkäaikainen haave, joka tuttavien avulla toteutui. Tuleva vuosi näyttää, mitä villikosta tulee. Kunhan tulee tervepäinen koira terveisiin raameihin, niin olemme tyytyväisiä.

Lego on ottanut vastuullisen isosiskon tehtävän riemumielin vastaan ja se nauttii suuresti Nepparin ojentamisesta ja 'koulimisesta'.

2194550.jpg

2194551.jpg

2194556.jpg

Alkuvuoden 'the happening' oli luonnollisesti Kinon lasten maailmaan saapuminen kennel Olpesaan. Sangen viehättävät kaksi poikaa Jungle ja Milou sekä piskuinen ja pippurinen Lyyli. Yhteyttä olemme pitäneet myös näiden lasten koteihin ja yrittäneet neuvoa ja kannustaa parhaalla osaamallamme tavalla. Milou käväisi jo näytilläkin erkkarissa ollen oman luokkansa ykkönen.

1711952.jpg

Ihania muistoja meillä on myös monista uusista parsonystävistä: Taina, Maza, Mari, Mikael, Kaisa, Tero, Sari, Salla, Anne, Olli-Pekka, Ulla, Jan, Hanna, Jenni, Mikko, Natasha, Larry... Teitte vuodesta ikimuistoisen ja kiitos teille siitä! Toivottavasti näemme teitä tänäkin vuonna usein Muumitalossa, lenkeillä, metsissä, näyttelyissä ja luolilla.

Ja vielä erityiskiitos sinulle rakkaani, joka otit jo kuudennen uuden vuoden vastaan kanssani.
Love you, Popye!

2194555.jpg

Hej så länge!

-Elina-