Kino ilmaantui  taannoin Pappan olkapään taakse huolestuneena. Poitsu oli nähnyt tyttöjen Volvon viimeisen päälle laitetun makuuosaston, ja oli selkeästi allapäin. "Paps hei, eiks äijätki ansaitsis kunnon tsydeemit?" uteli pikkumies.. Mikäs siinä sitten auttoi, istuttiin miehissä riviin näppiksen taakse ja surffattiin kulkukoira.com:n verkkokauppaan. Pojat totesivat Teemun koiraveräjät ensiluokkaisiksi, ja pistettiin yksistä tuumin tilaus sisään.

Odottavan aika on pitkä, ja vihdoin tänään matkahuollossa oli kauan kaivattu paketti. Ei muuta kuin Tigu talliin, vartti aherrusta, ja poikien matkustamo oli uudistettu.Istuu kuin hansikas vai mitä?

Tottakai Kaanaan äijät tuli heti testaamaan uutta koiraveräjää.. Nemppa ensin vähän ihmetteli, mutta Kino oli heti kuin kotonaan.

Kimben mielestä ratkaisu on mainio. Nyt on Tiguanin koko takaosasto seinästä seinään koirien käytössä, ja kun matkustetaan neljästään - niin takapenkit voidaan vielä vetää etuasentoonsa, jolloin tilaa on just passelisti neljälle pienelle terrierille. Muutenkin veräjän suunnittelu vakuuttaa raadin: ovi aukeaa kunnolla yli, eikä oviaukossa ole mitään ylimääräisiä esteitä. Pienen, joskus hieman malttamattoman & kiireisen koiran helppo tulla ja mennä. Raati suosittelee varauksetta, 5 tähteä

******************************************************************

- EDIT: Koirahäkki myyty -


Kaanaan Karpaasin sisäänajama autohäkki kahdelle koiralle.

 

Leveys 94cm
Syvyys 77cm
Korkeus 83cm
(irtosokkelin korkeus 13cm)

Tehdy mittojen mukaan Tiguaniin (golffiin).
Ei helise, eikä kilise. Kiinteä väliseinä metalliverkkoa.

Hinta 200€