Allekirjoittanut teki sen taas. Menetti äänensä. Tiistaina ja keskiviikkona olin vielä 'raakkumassa' töissä, mutta sitten piti antaa periksi. Apu löytyi Terveystalosta - Riitta Hautamäki. Diagnoosiksi akuutti kurkunpää- ja hengitystietulehdus. Lääkkeeksi vähintään viikko puhumattomuutta, kortisonia ja antibioottia. Aika tujut satsit ja tilanteen välitsekkaus ensi torstaina.

Ennen tutkimusta kurkku puudutettiin voimakkaalla banaaninmakuisella alkoholiruiskeella, joka oli viedä tajun. Vaikutuksesta kyllä varoitettiin etukäteen, mutta silti se yllätti. Mieleen pelmahti hyvin elävästi Jack Bauerin käyttämät tainnutus- ja lihasrelaksanttikonstit ja olo oli kuin suuren luokan ganstalla. Vähitellen huuletkin muuttuivat tunnottomiksi ja leuan alla pidin kuolalappua:) Vaikutus kesti onneksi vain noin 10 minuuttia. Sama toistuu torstaina ja odotan sitä jo innolla!

Viikon ajan siis siivoan Muumitaloa ja laitan elämää järjestykseen 'paperilla'. Aloitin homman äsken ilmoittamalla Legon Helsinkiin joulukuussa - sekin kun oli päässyt unohtumaan. Päästään taas haistelemaan oikein suuren luokan näyttelytunnelmaa:) Seuraavaksi taidan täytellä koiriemme osalta nuo PLL-testilomakkeet, jotta ovat valmiina testiajankohtana.

Sitten lienee vuorossa Popyen eilen allekirjoittaneelle lainaama hääräyksenestodvd, jonka ajaksi otan TÄMÄN tässä alla kainaloon:)

 

-Elina-

 Ja heti yks editointi, kun työkaveri muisti mua tällä linkillä:

http://www.iltasanomat.fi/autot/1746016

Äiti sentään!