DNA-testipuikot Iso-Britanniaan nimittäin. Olikin aika veljeskultakööri (siis meidän ihan oma parsonpesue, se yksi kun on liian tumma hipiältään ja pitkä nokaltaan:)) maanantaina Koira-kissaklinikalla Eijan ja Evan hoideltavana. Harjaa pyöriteltiin poskissa oikein olan takaa ja sitten tikut ilmakuivauksen jälkeen kirjekuoriin - and sealed with lots of kisses!

Itellan seurantapalvelun mukaan tikut on jo rekisteröity Helsinki-Vantaan ulkomaanterminaalissa ja odotus voi siis alkaa.

Lego sai samalla käynnillä ekinokokkoosilääkkeen viikonlopun reissua silmälläpitäen. Sololle varasin Saaralta vielä kutrienkohennusajan huomiselle ja sitten pitäisikin päästä kurkun kanssa itse lopputarkastukseen illalla. Fammu haetaan meille talo- ja koiravahdiksi viikonlopuksi. Kiitos Fammu jo etukäteen! Kino täällä kyselee, että kai fammulla on lihapullat jo pyöriteltyinä ja pakattuina?

Onnea paljon Pernon pienelle Ghetto-Prinsessalle ja tsemppiä toivotamme myös Kaarinan pienelle toipilaalle!

Tässä yksi viime talven 'palloilukuva' - niin moni kun meiltä kysyy, että menettääkö Lego koskaan malttiaan. Kyllä vaan menettää, jep jep.