Pappa meni ja laittoi mielestään TOP4 kuvat Petpointin lemmikkikuvakilpailuun tänne. Joten siellä voi käydä pönkittämässä Papparazzimme egoa antamalla avokätisesti pisteitä ;b Ei liene vaikeaa löytää meidän muksuja muiden kuvien joukosta?

Ja STT:n uutisia...
Ulkomailta - Kino kävi tänään pikavisiitillä Suikkilan Koira-Kissaklinikalla. Kimben oikean takajalan kynnessä kun on poikittainen hiusmurtuma (kynsi osittain poikki) ja poika on eilisestä lähtien kulkenut ulkona käytännössä kolmella jalalla. Lääkärin kanssa todettiin että kynsi on vain niin vähän poikki, että annetaan sen olla ja katsotaan jos se kestäisi niin kauan että vaiva menee itsellään kynsien leikkuun mukana aikanaan ohi. Seuraamme tilanteen kehitystä...

Viihdeuutisia - Pentujen maailmaantulo lähenee.. laskettu aika on 4.3. joten meitä alkaa pikkuhiljaa 'ihan vähän' jänskittään! OP:n mukaan Sallyn vatsassa on selkeästi havaittavissa liikettä kummassakin kohdun haarassa... Että jippikaijee! Kohta on pikkuJutiloita maailma täynnä =8-D Tuleva isukki alkaa jo osoittaa hempeilyn merkkejä kiipeämällä ensimmäistä kertaa sitten pentuaikojen oma-aloitteisesti mamman syliin!! Vai alkaako paniikki painaa päälle:)?

1334443.jpg  1334441.jpg

Lego se vaan puuhastelee lelujen kanssa. Tässä 'työn alla' Koiralinnasta mukaan ostettu huovutettu hauska juttu, joka purressa rapisee:)