Juuri noilla sanoilla Terri-Erin tuomari Sheila Atter aloitti Legon arvostelun tänään. Hän piti Legosta kovasti, antoi sille ERIn, laittoi voittamaan Valioluokan nartut ja sijoitti toiseksi parhaaksi nartuksi. Arvostelu ja sijoitukset lämmittivät mieltä, sillä arvostamme itse suuresti kyseisen tuomarin linjaa ja kasvatustyötä. Voiton nartuissa vei tällä kertaa kuvankaunis ja nuori Karvahaalarin Onnen Amuletti:) Mikä upea pakkaus!

Turkulaisille (niin ja lähes-turkulaisille, joihin itsekin lukeudumme) päivä Tuomarinkartanossa oli kaikin puolin menestyksekäs. Eri-ruusukkeet kaulassa kehästä lähtivät niin Aida, Bessie kuin Bessien poikakin. Rasmusta kannustettiin myös kovin aina PU3-sijoitukseen asti.  Näistä menestystarinoista varmasti lisää muissa blogeissa! Kinon Milou-poika sai EHn - todennäköisesti tuon Not spannable-lauseen ansiosta. Lienee ehkä turhaa mainita, että Enzo oli ROP:)

Tässä muutama kuva Legosta, kun kerrankin sattui olemaan kuvaaja mukana tämän kesän riennoissa:)

Ja kuvistahan handlerikin oppii aina kaikenlaista - tällä kertaa etujalkojen asettelusta:)

With exact those words began judge Sheila Atter Lego's judgement today at the Terrier Specialty in Helsinki.
She liked Lego very much, geve her Excellent, made her win Champion Class Bitches and placed her Second Best Bitch. We're so proud!!