Eilen saimme pitkään suunnittelemamme projektin päätökseen. Keräsimme nimittäin laatikkokaupalla kirppistavaraa, kuljetimme sen Turun Eläinsuojeluyhdistyksen pihalle ja täten tuimme taas kyseisen instanssin toimintaa. Tavarat kuljetetaan sieltä eteenpäin EkoKaarinan kirppikselle, jossa TESYllä on oma myyntipiste. Samalla veimme ison säkin ruokaa hoitolan koirille. Että oli hyvä mieli loppupäivän - ja vielä tänäänkin.

Tämänpäiväistä hyvää oloa lisäsi kyllä huomattavasti aamuinen lenkki koirien kanssa. Tunnin tehotreeni vapaana metsässä juosten. Otti koville meille kaksijalkaisillekin ainakin alkumatkasta, kun vatsassa selvästi vielä painoi eilen appivanhempien kanssa syödyt kebabit. Olo helpottui kuitenkin loppua kohden, ja voittajafiilis valtasi tilaa ahdistukselta. Erityisen mukavaa oli pitää kaikkia kolmea koiraa vapaana:) Ihan järjetöntä menoa! Joku omituinen suojelus niitä seuraa, kun ovat vielä yhtenä kappaleena kaikki.

Koirien selässä killui uudet upeat 'stringit' - Hurtan topatut valjaat. Mustista ja Mirristä löytyi koko poppoolle ihkunväriset releet ja niihin vielä sävysävyyn pienet luunmuotoiset nimilaatat. Että oli söpöä:)

Tässä loppupäivä käytetäänkin sitten siihen, että totutellaan huomiseen töihin menoon. Aika happening se on kolmen kuukauden sairasloman jälkeen. Ja vielä omana syntymäpäivänä joutuu moiseen koitokseen:) Lohduttautua voi sillä, että sitten kun tulee 60 vuotta mittariin, saa tuon juhlapäivän viettää Turun kaupungin Koululaitoksen palveluksessa VAPAALLA. Eihän siihen olekaan enää kuin ...x...vuotta.