Kotona ollaan ja yritetään selvitä about viiden yön univelasta - ja 1800 kilometrin puuduttamista takamuksista:) Mukana tekstailumatkalla oli Legon lisäksi myös Solo, joka oli sekin oivaa matkaseuraa. Lego tapasi Nickin kolme kertaa ja jännitysnäytelmä saa nyt sitten alkaa. Ensin jännitetään sitä, onko ylipäätään mitään jännitettävää ja sitten jännitetään toivottavasti niitä jännitettäviä:) Jännittävää.

Uusia kuvia emme Nickistä ottaneet, sillä se oli talvitakissaan aika hurjan näköinen ilmestys. Toivottavasti saamme päivitettyjä versioita, jahka herra on trimmattu. Ruotsissa oli myös tullut lunta yhtä lailla ja joka puolella oli todella kaunista. Lunta myös satoi lisää lähes koko reissumme ajan, joten siksi matkan kuvasato on poimittu hotellista.

Tässä tytöt hotellissa. Lego lempipuuhassaan loikkimassa sängyltä toiselle...

...ja Solo torkkumassa mamman polvitaipeessa.

Menomatkalla ajoimme suoraan Tukholmasta Bromöllaan Monican, Thommyn ja Nickin luo. Sieltä sitten tekstailun jälkeen hotellille Kristianstadiin. Hotellimme C4 oli hyvinkin koiraystävällinen paikka, ja sijaitsi aivan upean Tivolipuiston laidalla. Maanantaina vietimme iltaa Lenen ja Andersin luona tavaten myös taas koko ihanan Danscan's-lauman: Mollyn, Maryn, Tinan, Sissan, Frederikin ja Markon.

Ostimme neideille muutaman uuden lelun ja luita.

Tiistaina kävimme vielä pikaisesti tekstailemassa Nickin luona (nuori pari halusikin tekstailla puutarhassa hienoisessa lumisateessa tällä kertaa) ja sieltä huristelimme taas Vätternin rantaa kohti Grännaa ja Polkagris-tehdasta. Katsastimme matkalla myös kaikki mahdolliset eläintarvikeliikkeet, mutta valikoimia ei voinut kehua kovinkaan kummallisiksi.

 

Legon lempipaikka:)

Did Nick do his trick? Don't know. Let's wait and see.

 Sillä aikaa toisaalla...

Mari 'Nanny 911' hoiti poikia Muumitalossa. Lienee ollut hauskaa, sillä täällä ollaan nyt käpertyneinä omissa pedeissä ja nukutaan selvästi univelkoja pois. Kohta ladataan YouTubeen ne saunavideot:) Kiitos MARI!!

 - edit -
Marin pyynnöstä... Saunavideot!
Ei vaan, tuo meidän Solo aina vain ihastuttaa meitä tuolla lapsenomaisella viattomalla pyrkimyksellään jemmata aarteitaan. Tässä Solo yrittää Ruotsin reissulla piilottaa luutaan Legolta... ja siis Pappan takamuksen alle