Viikko on ollut yhtä matalalentoa - ja ONNEKSI nyt on perjantai! Tänään lapset saa aktivoida itseään luiden kanssa ja huomenna megalenkin puitteissa. Illallahan on huomenna turkulaisten parsonistien pikkujoulunomaiset kokoontumisajot Viinille-ravintolassa:) Sitä ennen siis kääpiöistä kaikki mehu irti, jotta jaksavat nukkua illan.

Keskiviikkona kävin Saaralla trimmissä ipanoiden ja Legon kanssa. Siellä olikin aikamoinen hulina, sillä samanaikaisesti samaisessa osoitteessa oli parsonien dna-näytteenottotilaisuus. Kauniita kakaroita oli kotimatkalla taas takaluukku pullollaan, kun ylimääräiset karvat olivat jääneet Saaran lattialle.

Viikolla Popye kuvaili myös lapsia joulukorttimielessä ja on pakko laittaa tähän perjantain kevennykseksi yksi 'hutilaukaus':

Kino sai eilen pallopelin tiimellyksessä ventin silmäkulmaansa ja silmän kyynelnesteiden mukana tuli hetkisen aikaa verta. Onneksi silmä oli kuitenkin ehjä ja alaluomikin vain hitusen kärsinyt. Soittamalleni eläinlääkärin akuuttivastaanotolle veinkin sitten aamulla Solon, jolla oli hiivainen korvatulehdus. Aina niille vastaanottoajoille jotain käyttöä meidän perheessä on:) Nyt pitää saada tuo Pitkäkieli Vauhkomielen kieli pysymään pois Solon korvista seuraavat kaksi viikkoa:) Anyone?

Messarin numerolaput tipahtivat tänään postilaatikkoon ja aika mukavat määrät parsoneita on molempina päivinä esillä - lauantaina 49 ja sunnuntaina 40. Noille missikisoille ei shoppailua kummempia tavoitteita meidän perheessä aseteta. Ne kun saavuttaa varmasti aina. 

Ha det så bra.