Kun tämä vuoden 2009 tilinpäätös lähestyy, valtaa itse kunkin mielen palava halu kerrata lyhyesti taakse jäävän vuoden tapahtumia.

Laumamme on taas ikävästi vuoden vanhempi - niin ihmiset kuin koiratkin. Uusimmat tulokkaat  Solo ja Waldo ovat ottaneet ansaitusti paikkansa ja vahvat roolinsa omissa laumoissaan ja erityisesti meidän sydämissämme. Kino lienee vuoden aikana koiristamme saanut sen suurimman 'meriitin' - ihanan Uno-pojan.

Legoa pyöriteltiin näyttelykehissä ihan väsymiseen asti, ja lukuisista PN2-sijoituksista huolimatta saavutettiin kuin saavutettiinkin se valion arvo:) Yhtä hienosti debytoi kehissä Nemo saavuttaen lähes jokaisessa neljässä näytelyssään vähintään Paras uros-sijoituksen, kaksi varasertiä, yhden sertin ja yhden VSP-sijoituksen. Kino uskaltautui kehään kerran Turussa ja hymyili itsensä hienosti sertipojaksi.

Loppuvuosi on kuumeisesti pyöritelty Legon sulhasehdokkaita ja viime metreillä nekin suunnitelmat sitten muuttuivat. Astutusmatkaa hitusen lyhennettiin sen toivottavasti lopullisen siipan löydyttyä Ruotsin Skånesta.

Muumitalo on myös etsinyt seuraajaansa, sillä hinku 'maalle' on suuri. Tontteja on siis tallattu, karttoja tutkittu ja talonäytöissä ravattu ihan jo kyllästymiseen asti.

Vuoden aikana olemme myös ystävystyneet monien uusien parsonihmisten kanssa. Vanhojen tuttujen kanssa on parannettu maailmaa, koirien kuntoa ja keksitty jos jonkinlaista harrastetta. Kiitos kaikille tutuille menneestä vuodesta!

Elina ja Marko