Jänishousujen tunnustus: emme sitten ilmoittaneet ketään Turun näyttelyyn.
Tammikuun 24. päivä tämä päätös varmasti kaduttaa kovin, mutta juuri nyt se tuntui oikealta.
Ollaan vaan sellaisia ulkoilmaihmisiä ja koiratkin edustavimmillaan ulkonäyttelyissä. No, tätä varmaan taas naureskellaan sitten Suomen suven sateisissa kehissä:)

Juniorit vaihtoivat Virbacin ankka-maniokki-ruokaan ihan kokeilumielessä, jotta saamme testattua sen vaikutuksen molempien anaalirauhasongelmiin. Hintaa herkulla noissa pienissä 1,5 kg:n pusseissa on 10e/kg:) Toivottavasti toimii. Taidetaan taas lastata vanhat ruoat Tiguaniin ja hurauttaa TESY:n pihaan. Muutenkin olis paikallaan viedä tuohon osoitteeseen oikein ISO joululahja. Törkeetä debattia käyvät eläinten 'hyvinvointikeskuksen' (koirien Elixia?) tilojen pienentämisestä. Mistä mahtaa löytyä uusi tulevaisuuden Rasi, joka tekee eläinlääkärin työtä kutsumuksesta ja lähes omalla kustannuksella? Hah, sanomme me.

Pappa on luvannut Kinolle joululahjaksi uuden 'karvahatun' - pedin siis. Se onneton on nukkunut pienessä karvahatussa sykkyrällä jo useamman vuoden (ja jäänyt siitä syystä niin pieneksi?) ja nyt huutaa lisää elintilaa. Koivet oikosiksi, jee. Pitänee lähteä toteuttamaan tuota lupausta ja samalla hakea Stokkalta ne maan parhaimmat joululaatikot. Fammun laatikot ovat tietysti ne oikeasti maan parhaat, mutta puhe olikin kaupan laatikoista. Fammu valmistaa kaiken leivinuunissa ja mailla odottaa kuulemma KAKSI 9 kg:n kinkkua!! Että ei taideta ihan heti palata sivistyksen pariin - pyöritään sitten viimeistään siskon häihin 27. päivä. Hikeä pukkaa otsalle jo nyt.

Kinkun lisäksi mailla odottaa ihanainen kummityttömme Nelli, jolle olemme pakanneet mm. My little pony-sarjan Scoobadoo-kauko-ohjattavan skootterin. Humoristista oli tällaisen lapsettoman ihmisen kulkea leluliikkeissä etsimässä 'äitiponille skootteria'. Niitä poneja oli satoja erilaisia ja kulkupelejä myös. Puhelimitse saadut specsit (kaukosäätimessä kolme kukanmuotoista nappulaa) onneksi auttoivat ja Scoobadoo löysi ostajansa. Vähällä olimme tyypata tuota oranssia ihmettä kotona, mutta siitä ei ehkä olisi sen jälkeen ollut enää lahjaksi...

Nipalle iso hali (ei mikään äijähali kuitenkaan) ja Rasmuksellekin pikaista paranemista. Toivottavasti kohta tapaamme lenkin ja glögin merkeissä. Kaanaan väki lähtee nyt jouluostoksille (tuhansien muiden mukana, I suppose).

1168797.jpg