Huomenna on kulunut jo kaksi viikkoa ensimmäisestä astumisesta! Huh huh.
En tiedä, onko kyseessä allekirjoittaneen vilkas mielikuvitus, vai onko Legossa jo näkyvillä 'raskauttavia' piirteitä... Se on hyvin lemmenkipeä ja läheisriippuvainen tällä hetkellä. Ruokahalu sillä on entisellään, enkä ole huomannut mitään aamupahoinvointiin viittaavaa. Kaikki nämä mahdolliset raskauden piirteet tosin ilmenevätkin vasta myöhempien raskausviikkojen aikana - jos ovat ilmetäkseen - mutta ainahan niitä voi jo kuvitella ja toivoa näkevänsä ja havaitsevansa.

Eilen Legoa piristi suuresti Rasmuksen kanssa tehty lumilenkki Raisionlahden jäällä. Umpihangessa painelivat meidän tytöt ja Rasmus kolmisen varttia - ja ainakin tytöt olivat aivan puhki koko loppupäivän. Tässä kuva Legosta BOT päällään MEIDÄN sängyssä lenkin jälkeen:

Lego vilahtaa makkariin HETI ja AINA, kun portti on jäänyt hieman raolleen. Aika ovela ja mukavuudenhaluinen tyttö.

Legolle varattiin jo ultrakin - 18. päivä mennään katsomaan, onko mitään näkyvissä. Solon agilitykurssi siirtyi jälleen tällä viikolla kovan pakkasen takia, ja pieni epäilys herääkin, pääsemmekö koskaan kokeilemaan tuota harrastusta. Into olisi jo kova.

Täällä venytellään nyt viimeistä hiihtolomapäivää ja yritetään saada kaikki 'juu-mä-teen-sen-sitten-lomalla'-hommat tehtyä. Toivottavasti myös keli sallisi kunnon painin pihalla tai metsässä, jotta saataisiin pojiltakin suurimmat höyryt ulos.

There is no
Life I know
To compare with
Pure imagination
Living there
You'll be free
If you truly wish to be

If you want to view paradise
Simply look around and view it
Anything you want to, do it
Wanna change the world?
There's nothing
To it

-Willy Wonka Cast - Pure Imagination-