Pitkästä aikaa taas jaksoin valokuvata ylimääräisiä tavaroita ja laittaa Huutonettiin myyntiin. Aika vaiva aina mitata ja kuvailla kaikkia juttuja niin perusteellisesti, mutta kun ei musta kirppari-ihmistäkään saa sitten millään... Täältä löytyy haku kohteisiini. Kannattaa hakea myyjää matu101:) Sisustustyynyjä lähinnä ja jotain kattaukseen liittyvää sieltä löytyy...taas vaihteeksi. Lisääkin saisi, jos jaksaisi kaivella kätköjä. Tässä muutama myyntikohde, jos vaikka joku innostuisi taas...

 1235632695__DSC8581.jpg

1235632673_IMG_2330.jpg

1235632686_IMG_2331.jpg

Pappa myös uusi meidän virallisten www-sivujen koirien kuvagalleriat. Vaikka olinkin otsa rypyssä tuota uutta kuvankäsittelysoftaa hankittaessa, en ole sitä enää nähtyäni nuo näppärät albumit. Kiitos popye!

Saimme myös vihdoin tuonne ylänurkkaan tuon googlen kalenterin - kiitos Kaisan vihjeiden ja kannustuksen. Pitänee täydennellä sitä sitä mukaa, kun jotain innostuu tekemään ja suunnittelemaan. Tuo Nemon hammaslääkärimerkintä on sellainen juttu, että käymme kirjaamassa lausunnon katkenneista etuhampaista ja lausunto lähetetään Kennelliittoon. Harras toive on kuitenkin se, että katkenneet hampaat eivät koskaan putoaisi kokonaan, vaan ainoastaan loisivat lisää katu-uskottavuutta. Katkenneet päät löytynevät keväällä jostain puutarhasta kiven juuresta tai lenkkimetsästä kallion kupeesta:) Tai sitten ovat tulleet kakkosen mukana ulos jo joskus ja ovat nyt Lassila-Tikanojan omaisuutta...

Eilen sairaslomalaisena tein aika kivan lenkin metsässä koko porukan kanssa. Kivan siitä tutusta reissusta teki runsas uuden lumen määrä. Kinokin mennä viuhtoi takinliepeet lepattaen ja hymy korvissa vapaana nuorison kanssa. Kuljin paljon pelloilla umpihangessa auringon perässä ja pikkuväki otti elämästä kaiken irti. Riehuivat oikein olan takaa! Ihanaa katseltavaa. Kotona sitten muutaman temppukoulun jälkeen pikkutontut sammuivat kuka mihinkin ja havahtuivat seuraavaksi illalla pappan tullessa salilta kotiin.

Tuosta temppukoulusta: Legolle vahvistelin sivulletuloa, istu- ja maahankäskyjä sekä uutena juttuna tanssimista ja tutumista. Kinon kanssa peruuttelemme fysioterapeutin ohjeiden mukaan ja Nemppa harjoittelee rauhoittumista - istumista ja maahanmenoa. Suuria ja haastavia juttuja tuolle Energybarille:) Miellyttämisen ja onnistumisen tarve on sillä kuitenkin niin hirmuinen, että hyvä siitä tulee!! Ihana pieni velikulta.

-Trick AND treat-Elina-